2011. január 23., vasárnap

Hastánc fellépés

Január 11-én kipróbálhattam, hogy milyen egy itteni színházban fellépni. International Dance Extravaganza volt a műsor címe, és ahogyan az elnevezés is utal rá, különböző stílusú táncelőadásokról szólt.
Nehéz lesz kitalálni, hogy én melyik műfajt képviseltem :-)

Drama Theatre, HK Academy for Performing Arts

Érdekes volt számomra ez a fellépés, mert ott kezdődött, hogy közölték velem, hogy a ruhát saját magunknak kell megvarrni. Ezen egy kicsit meglepődtem, konkrétan dobtam egy hátast, de azt mondták, hogy a törzsi hastáncban pont az a lényeg, hogy az ember egyedi ruhát készíthet magának. Hát az enyém nagyon eredeti lett, pláne, hogy most varrtam életemben először fellépő ruhát.. Azon izgultam, hogy le ne szakadjon rólam a színpadon, mert hát csak úgy négyszázan látták volna az attrakciót. De megúsztam!
Persze annyi ideig varrtam, amíg egy profi varrónő elkészít húsz másikat, de hát minden kezdet nehéz...

Nem baj, de legalább sminkesek voltak! Igaz, hogy úgy néztem ki, mint egy japán gésa, de hát mit lehet tenni, itt a fehér szín a divat. Annyira, hogy az üzletekben egyáltalán nem lehet kapni önbarnítós testápolót, vagy barnább árnyalatú alapozót, vagy bronzosabb színű púdert. Itt minden termékben fehérítő van...
A szolárium meg annyira drága, és amúgy is csak nagyon kevés helyen van, hogy az ember inkább megbarátkozik a fehér színnel... Na mindegy, az előadás azért jól sikerült :-)

Jobbról a 2 másik törzsi táncos lány

Backstage, mindíg ez a legjobb hely :-)

Az est sztárvendége, Princess Farhana

Pole dance

Capoeira

És a többi fellépő...

Suzette (a szervező) és csoportja

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése